Algemene informatie

Tijdens de Stellingwerfse Voetbalweek (die gehouden wordt van 22 t/m 26 juli 2024) zijn kinderen in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar vijf dagen lang met allerlei voetbalvormen bezig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bubbelvoetbal, boardingvoetbal, honkvoetbal, skillgames en een penaltybokaal.

Hieronder enkele dingen die handig zijn om te weten:

– De Stellingwerfse Voetbalweek wordt gehouden bij FC Wolvega (Sportpark Molenwiek, Kruistraat 3-5, Wolvega ) 

– Het programma bestaat elke dag uit verschillende onderdelen. Zo zullen er techniekvormen in zitten, verschillende partijspelen en allerlei uitdagende voetbalvormen.

– Het programma is elke dag van 9.15u t/m 15.30u. Voor €135 krijgen de kinderen een compleet tenue, een bal, elke dag fruit/drinken en elke dag een compleet verzorgde lunch!

– De keepers krijgen 2 keer per week keeperstraining.

– In de pauzes is er voor iedere deelnemer fruit en drinken aanwezig.  In de lunchpauze krijgt elke deelnemer een goede/afwisselende lunch.

– Er zijn de hele week meerdere EHBO kaderleden aanwezig 

– Tijdens de hele week kunnen de deelnemers punten verdienen.  Aan het einde van de week komt er een top 3 bij elke groep. Deze krijgen natuurlijk een prijs! Ook houden de begeleiders bij wie zich in deze week heel sportief heeft gedragen. Deze deelnemer krijgt de sportiviteitsprijs.  

– Tijdens de hele week schieten de deelnemers zoveel mogelijk penalty’s. De winnaars van groep A t/m H strijden op de vrijdag om de felbegeerde penalty bokaal door de penalty’s te schieten op een bekende keeper. 

– Als organisatie hebben wij een ongevallenverzekering voor alle kinderen afgesloten.  

– Het allerbelangrijkste in deze week is natuurlijk het plezier. Wij genieten ervan wanneer deelnemers uit verschillende plaatsen, tijdens deze week op een sportieve manier met en tegen elkaar voetballen.  

Stellingwerfse voetbalweek
Stellingwerfse voetbalweek
22 - 26 juli 2024

over ons

In 2024 vindt de vierde editie van de Stellingwerfse Voetbalweek plaats. In deze week vinden diverse voetbal activiteiten plaats. De voetbalactiviteiten bestaan onder andere uit: boardingvoetbal, kooivoetbal, bubbelvoetbal, skillgames en de mogelijkheid om penalty’s te schieten op een bekende keeper. Meisjes en jongens in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar kunnen zich inschrijven. We zien jullie deze zomer bij de Stellingwerfse Voetbalweek!