Veelgestelde vragen

1. Wat zijn de tijden van de voetbalweek?

Elke dag worden de kinderen om 9.15u verwacht. De activiteiten duren tot 15.30u. U kunt uw kind/kinderen om 15.30u weer ophalen. Over de vrijdagmiddag zullen we u voortijdig informeren i.v.m. een feestelijke afsluiting. 

2. Krijgen wij ons geld terug wanneer het niet door kan gaan? 

Het spreekt voor zich dat wij iedereen het geld terugbetalen op het moment dat het onverhoopt geen doorgang kan vinden. Dit zullen wij tijdig communiceren.  

3. Wat krijgt mijn kind voor €135?

Uw kind krijgt een compleet voetbaltenue, een bal, elke dag een goed verzorgde lunch, elke dag fruit, drinken en natuurlijk 5 dagen lang voetbalplezier met enthousiaste kinderen en begeleiders! Het geldbedrag is gericht op 5 volledige dagen. 

4. Wij willen ons kind opgeven, maar i.v.m. vakantie kan hij/zij 4 i.p.v. 5 dagen meedoen. Moeten wij dan wel het hele bedrag betalen? 

Ja. Alle activiteiten, tenues, lunch zijn ingericht op 5 dagen. Het is daarom ook een 5-daagse voetbalweek. Natuurlijk is er geen enkel probleem als uw kind 4 dagen i.p.v. 5 dagen aanwezig is, maar hierbij kunnen wij geen concessies doen m.b.t. de prijs.   

5. Mijn kind vindt zulke evenementen vaak best spannend. Hoe houden jullie hier rekening mee? 

Er zijn vele vrijwilligers die er alles aan doen om er een fantastische week van maken voor de kinderen. Zij worden duidelijk geïnstrueerd vooraf.   


6. Zijn er tijdens de voetbalweek ook begeleiders met EHBO?

Ja. In de organisatie zijn meerdere begeleiders die het EHBO diploma hebben.

 

7. Is er een maximumaantal aanmeldingen? 

Ja. Wij richten ons op 200 kinderen. Alle aanmeldingen die daarna binnenkomen, zullen op de reservelijst komen. 

 

8. Hoe delen jullie de kinderen in, in de teams? 

Het is nog niet bekend hoeveel kinderen er mee zullen doen, maar wij delen de kinderen in op leeftijd en kijken hierbij heel goed naar de clubs waarvan ze komen. Op deze manier zitten kinderen ook vaak bij vriendjes/vriendinnetjes in het team.